Het anoniem zelftesten van de gezondheid

Consumenten kunnen vanwege uiteenlopende redenen terughoudend zijn wanneer het gaat om een bezoek aan de huisarts. Uit schaamte willen ze vaak niet te koop lopen met een mogelijke aandoening. Ook heeft men vaak niet de tijd om een bezoek aan een arts in te plannen, bijvoorbeeld vanwege werkomstandigheden. Het risico is dat het bezoek onnodig is en er niks aan de hand blijkt te zijn. Om dit te voorkomen is zogetest.nl met een uniek concept gestart. De webwinkel biedt op het gebied van allergieën, aandoeningen en vruchtbaarheid een breed assortiment aan testen.

SOA

Het bekendste voorbeeld van aandoeningen die uit schaamte niet graag worden gecontroleerd zijn SOA. In een polikliniek hier op testen geniet niet altijd de voorkeur, aangezien anonimiteit gewenst is. Met de Microbiome SOA test wordt de urine gecontroleerd op de meest voorkomende soa, namelijk Gonorroe, Trichomonos en Chlamydia.

Allergieën

Met betrekking tot allergieën wordt er gecontroleerd of er een allergische reactie in het lichaam aanwezig is op het gebied van pollen, katten, huisstofmijt, gluten, melk of ei. Met behulp van de 3-in-1 Allergie Check kan zelfs met een enkele check gecontroleerd worden op hooikoorts, huisstofmijt en katten.

Alcohol en drugs

Daarnaast worden ook producten aangeboden die hoofdluis tegengaan en kunnen mensen zich testen op alcohol en drugs. Met de Multitest 10 Drugs, wordt de testpersoon getest op de tien meest voorkomende drugs, zoals cocaïne, XTC, heroïne en marihuana. Verder zijn er nog testen op het gebied van vruchtbaarheid, infecties, diabetes, cholesterol en op het gebied van maag, lever en darm.

Discrete verpakking

Wanneer de consument bepaalde symptomen heeft is het aan te raden om met de zelftest te controleren of er daadwerkelijk wat aan de hand is. Veel mensen zoeken op het internet naar mogelijke aandoeningen wanneer er sprake is van een zekere aandoening. Met behulp van de thuistest kan bevestigd of ontkend worden of er bijvoorbeeld een SOA is opgelopen of dat men een allergie heeft. De thuistesten worden door de webwinkel discreet verpakt, waardoor er niet te zien is dat er een test in de verpakking zit. Op deze wijze kan de consument anoniem vanuit huis testen de zelftest uitvoeren. Mocht de uitslag positief zijn dan raadt zogetest.nl aan om direct naar een arts of specialist te gaan, zodat er een uitgebreider onderzoek kan worden gehouden.

(1274)

The following two tabs change content below.

TimDeRidder