Tintelende handen en tintelende voeten

Tintelende handen of tintelende voeten? Iedereen heeft er wel eens last van. Maar wat zijn nou de oorzaken hiervan en hoe kun je dit nou bestrijden? In dit artikel zullen we je uitleggen wat je het beste kunt doen. Naast tintelende voeten kun je ook andere tintelingen krijgen in je lichaam. Als je ergens anders last hebt verzoeken we je op contact op te nemen met de huisarts. 

De tintelende voeten ontstaan door wanneer jij je voeten hebt overbelast of juist het tegenovergestelde. Dus wanneer je al een tijdje op bed ligt kun je ook zo maar tintelende voeten krijgen. Bij de tintelende handen is dat eigenlijk hetzelfde. Verricht je te veel of te weinig arbeid, dan heb je kans op tintelende handen.

Over het algemeen zijn de tintelende voeten en tintelende handen niet gevaarlijk. Als dit je meerdaags overkomt kunnen je zenuwen beschadigd zijn. Neem dan gelijk contact op met je huisarts, hij kan je hier verder mee helpen.

Als je de tintelingen zat bent moet je even je hand of voet rustig zien te houden. Laat je voet niet op de grond, dit zorgt namelijk alleen maar voor meer tintelingen. En dat is juist iets wat we willen bestrijden.

(761)

The following two tabs change content below.

gabriel

Laatste berichten van gabriel (toon alles)