Eerlijk gratis datingsites vergelijken

Dating is nog steeds erg populair onder de Nederlandse bevolking. Tijdens de wintermaanden is online dating zelfs nog populairder dan in de andere jaargetijden. Door de grote vraag naar online relatiebemiddeling, is het aanbod ook enorm gestegen. Daarom is nu, voor degene die moeite hebben met het vinden van de juiste gratis datingsite,de website Gratisdatingsite.nl in het leven geroepen. De door Netoda Internet Marketing B.V. ontwikkelde vergelijker is een handig tool om te achterhalen welke datingsite het best bij de bezoeker past.

Gratis account
Het idee van de Gratisdatingsite.nl is dat bezoekers op een makkelijke wijze de 22 verschillende populaire datingsites kunnen vergelijken. Dit zijn de nieuwe en unieke datingsites als Badoo en Pepper, maar ook de lang bestaande websites als Lexa, Parship en Be2. Op alle sites is het mogelijk om gratis een account aan te maken om te bekijken welke mogelijkheden de sites hebben. Zo kan de bezoeker kennis maken met de site en bedenken of een lidmaatschap van de desbetreffende datingsite een verstandige keus is.

Feiten en beoordelingen
Gratisdatingsite.nl informeert de bezoeker aan de hand van feiten en beoordelingen. Per datingsite ziet de vergelijker wat er als gratis lid van de datingsite mogelijk is, wat de prijs van een lidmaatschap is, of er een mobiele applicatie beschikbaar is en hoeveel leden de datingsites hebben.

Daarnaast is er door de beheerders een cijfer geplaatst en een korte toelichting waarom dat cijfer is gegeven. Ook kan de bezoeker zelf beoordelingen plaatsen door middel van een sterrenrating of reactie te geven. Want wie weet er nu beter hoe een datingsite in elkaar steekt dan iemand die er voor een bepaalde periode een lidmaatschap heeft gehad?

Eerlijkste vergelijker
Doordat Gratisdatingsite.nl een onafhankelijke vergelijker is, worden er eerlijke meningen en beoordelingen gegeven. Daarnaast is de site up-to-date doordat er dagelijks wordt bekeken welke veranderingen er in de branche spelen. Het doel van Gratisdatingsite.nl is dan ook om de grootste en eerlijkste vergelijker te worden op het gebied van gratis online relatiebemiddeling.

Ontwikkaar Netoda
Gratisdatingsite.nl is een onderdeel van Netoda Internet Marketing B.V. Deze ontwikkelaar maakt gebruik van zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing. Netoda heeft ook andere sites gemaakt als Vouchercode.nl en Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl.

(806)

The following two tabs change content below.

ereekers