Simonlypro.nl vindt best bijpassende abonnementen

Het komt steeds vaker voor dat telecomgebruikers kiezen voor een sim only abonnement. De prijzen zijn lager, de bundels flexibeler en steeds vaker zijn telecomgebruikers in het bezit van een , wellicht ouder, maar goed te gebruiken smartphone. Gewone abonnementen waarbij je een nieuwe telefoon krijgt, zijn dan overbodig. En met sim only valt er veel geld te besparen. Er zijn al sim only abonnementen vanaf twee euro per maand af te sluiten. Dit is echter niet bij iedere provider het geval.

Prijsverschillen
De prijsverschillen tussen abonnementen, maar ook tussen providers is erg groot. De providers die al langer bestaan en in beginsel niet direct zijn gestart om sim only te verkopen, bieden vaak duurdere sim only abonnementen vergeleken speciale sim only aanbieders. Voorbeelden van echte sim only prijsstunters, zijn YouFone, Simyo, Tele2, Telfort en Ben. Bij deze providers is het al mogelijk om een sim only abonnement af te sluiten vanaf 2 euro per maand. De gebruiker kan met dit abonnement wel slechts 50 minuten bellen of 50 sms’jes sturen.

Nederlandse netwerken
Alle Nederlandse providers kunnen gebruik maken van drie netwerken. Namelijk het KPN netwerk waarvan Hi, YouFone, Simyo en Telfort hun verbindingen aanbieden. Het Vodafone netwerk waaronder de providers Sizz, Vodafone en hollandsnieuwe vallen en ten slotte het T-Mobile netwerk. T-mobile, Ben, Simpel en Tele2 maken gebruik van dit netwerk. Veelal wordt KPN als beste netwerk gezien omdat deze gemiddeld gezien, over heel Nederland verspreid, goed bereik te behalen is.

Abonnement vinden
Om het juiste abonnement te kiezen, is het verstandig om goed te vergelijken. Op Simonlypro.nl kan de bezoeker makkelijk vergelijken door met enkele clicks aan te geven wat voor abonnement er gezocht wordt. Vervolgens wordt er een pagina weergegeven met de best bijpassende abonnementen. De website toont prijzen, beoordelingen en voor- en nadelen van ieder abonnement. Zo wordt uw zoektocht naar een sim only abonnement een stuk sneller.

Bron: https://pukcodekwijt.com/

(485)

The following two tabs change content below.

ereekers

Laatste berichten van ereekers (toon alles)