Ook na 5 jaar blijft advertentiesite Winkelkraam groeien!

Ook na 5 jaar blijft advertentiesite Winkelkraam.nl groeien

In een tijd waar de websites als paddenstoelen uit de grond schieten is het best bijzonder dat een gratis advertentiesite als Winkelkraam.nl na 5 jaar nog steeds bestaat. Maar als je daarnaast iedere maand ook nog steeds groeit, en steeds meer bezoekers je website weten te vinden, vinden wij dat toch zeker het vermelden waard. Maar liefst 120.000 bezoekers wisten Winkelkraam.nl de afgelopen maand te vinden!

Digitale vrijmarkt steeds populairder
Dat Winkelkraam.nl nog altijd groeit, heeft ongetwijfeld te maken met het unieke concept. De digitale vrijmarkt slaat aan; steeds meer mensen ontdekken hoe handig en leuk het is om spullen te verkopen via een online kraam. Samen met de bezoekersaantallen groeit ook het aantal kramen op Winkelkraam.nl nog steeds. Op dit moment worden er iedere week zo’n 5 nieuwe kramen geopend!

Gebruikerservaringen voor online marktkramen
Op een gewone markt weten klanten hun favoriete marktkoopman iedere week weer te vinden. Ze kennen hem, weten waar hij voor staat en dus ook wat ze kopen. Op een vrijmarkt is dat wat lastiger, en online weet je helemaal niet altijd met wie je zaken doet. Zowel de kopers als verkopers op Winkelkraam.nl vroegen daarom om een manier om dat te verbeteren, en Winkelkraam heeft geluisterd. Door gebruikerservaringen toe te voegen aan de online marktkramen, kunnen verkopers laten zien dat ze betrouwbaar zijn, en weten nieuwe klanten sneller waar ze aan toe zijn. Zo wordt Winkelkraam.nl weer een stukje beter!

Facebook Like en Google+
De Facebook ‘Vind ik leuk’ knop bestaat nog maar een jaar, maar is nu al bijna een standaard onderdeel geworden in iedere nieuwe website. Google lanceerde onlangs Google+ en de +1 knop, waarmee je net als de ‘Vind ik leuk’ knop makkelijk dingen kunt delen met vrienden en bekenden. Natuurlijk kan Winkelkraam.nl daarin niet achterblijven. De site werd dan ook voorzien van zowel de Facebook ‘Vind ik leuk’ knop als de Google +1 knop. Dus, zie je een extra leuke advertentie/kraam die je wilt delen?

(723)

The following two tabs change content below.

admin

Laatste berichten van admin (toon alles)