Laarzen kopen?

Je gaat nieuwe laarzen kopen. Je weet alleen nog niet precies welke? Welke soorten laarzen zijn er eigenlijk allemaal? Let je ook nog op accessoires, als tassen ,  als je nieuwe laarzen gaat kopen?

Je hebt je schoenenkast weer eens uitgezocht en die oude laarzen moeten toch een keer de deur uit. Je weet alleen nog niet wat voor soort laarzen je er terug voor wilt kopen. Wordt het een mooie enkellaars van bijvoorbeeld UGGs of ga je nu toch een keer voor stoere Shabbies laarzen.

Enkel laars

Er zijn veel verschillende soorten enkellaarzen. Enkellaarzen zijn het laagste modellaarzen die er zijn. Vaak kun je Enkellaarzen ook nog makkelijk in de zomer aan. Ze worden namelijk ook veel gedragen onder zomerjurkjes

Halfhoge laarzen

De halfhoge laarzen  komen tot ongeveer de helft van je kuit. Ze zijn hierdoor net iets warmer dan de enkellaarzen.  Wanneer er koudere dagen aankomen zijn dit heerlijke laarzen om in te lopen. Je hebt halfhoge laarzen met en zonder rits. Het is maar net wat jij zelf het mooist en makkelijkst vind.

Hoge laarzen

Hoge laarzen vallen over heel je kuit en komen tot onder de knie. Ze geven maximale warmte voor heel je onderbeen. Deze zijn dus heerlijk warm voor de winterse dagen. De hoge laarzen zijn wel relatief gezien wat duurder dan bijvoorbeeld de enkellaarzen, maar je krijgt er natuurlijk ook meer laars voor.

Laarzen en tassen.

Het kan natuurlijk zijn dat je bijvoorbeeld al een Shabbies tas hebt. Deze kun je dan heel goed combineren met je nieuwe laarzen. De Shabbies tassen zijn er in verschillende kleuren. Stel dat je een Beige Shabbies tas hebt dan is het natuurlijk super mooi als je bijpassende laarzen kan kopen die dezelfde kleur hebben. Wanneer je dan ook nog Shabbies laarzen koopt is je outfit helemaal compleet.

(470)

The following two tabs change content below.

Nanda

Laatste berichten van Nanda (toon alles)