Markt zonne-energie niet transparant genoeg

Het is al door verschillende groeperingen uitgelicht; de zonnepanelen markt is niet transparant genoeg. Zo zijn er geen criteria voor de geproduceerde zonnepanelen. Hierdoor zijn er ook een groot aantal zonnepanelen uit China geïmporteerd die een te lage kwaliteit hebben. Door deze geringe kwaliteit gaat het zonnepanelen rendement achteruit te gaan.

Er zijn veel verschillende soorten panelen op de markt en wanneer u informatie aanvraagt zal deze waarschijnlijk niet onafhankelijk zijn. Hierdoor is het moeilijk om de juiste keuze te maken die past bij uw investering en de ruimte die u beschikbaar heeft.

Tegenwoordig is er een programma op de televisie genaamd Kassa Groen: zonnepanelen onder de loep. Zij behandelen de problemen die aanwezig zijn in de zonne-energie sector. Tevens weerleggen zij voor- en tegenargumenten die worden verstrekt door instellingen en bedrijven. Het gaat er vooral om dat u van tevoren genoeg research doet om de juiste beslissing te maken. Het aanschaffen van zonnepanelen is namelijk een investering van duizenden euro’s en deze moeten natuurlijk wel rendement op gaan leveren. Wanneer u zich hier genoeg in verdiept, zal de keuze voor een goed bedrijf en goede panelen goed tot zijn recht komen. Laat u wel informeren door een onafhankelijk adviseur, er zijn genoeg website te vinden op het internet.

Bron: https://www.bespaarjedeenergie.nl/

(540)

The following two tabs change content below.