Een stijlvolle badjas

Heel wat van de badjassen die wij plegen te dragen zijn diverse maten te groot. De badstof die wij gewoon zijn zorgt er dan ook voor dat enkele maten te groot eigenlijk een echte noodzaak is om goed te kunnen bewegen en er min of meer goed uit te zien. Jammer genoeg betekent dat ook dat het vaak zo is dat jouw figuur onder de badjas volledig verdwijnt. Dat hoeft echter niet per se zo te zijn!

De badjas uit het Midden Oosten

In het Midden Oosten weten ze wel iets van warmte en van stijl. Geen wonder dan ook dat net uit die regio een badjas komt die niet alleen alle functies vervult die je van een badjas mag verwachten maar er ook nog eens stijlvol uitzien. Zo zijn de badjassen van het merk Ottomania naar Midden Oosters model gemaakt wat betekent dat de soepele stof slank valt en jouw lichaam perfect aflijnt. Niet voor niets worden dergelijke badjassen die niet van badstof maar van katoen gemaakt zijn nog steeds gedragen in het Midden Oosten: ze werken nu eenmaal.

Traditionele badjas

Leuk is ook dat dit type badjas nog exact gemaakt wordt zoals dat volgens de traditie gebeuren moet. Uiteraard mee met de innovaties maar qua basisproces nog altijd gelijk aan hoe het was in de Ottomaanse tijd. Het zijn bovendien dan ook nog eens badjassen die door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Ze zijn voorzien van zijnaden met handige zakken en een extra lange ceintuur om de aflijning volledig af te maken. Zelf eens een kijkje nemen naar een assortiment badjassen? Een badjas kopen is zo gebeurd.

(77)

The following two tabs change content below.

marloes83

Laatste berichten van marloes83 (toon alles)