Items voor doorgewinterde fietsers

Dry bag

Fietsen is niet alleen een manier om ons van A naar B te brengen. Het is ook een manier om je te ontspannen, de omgeving te verkennen en te sporten. Helaas ben je afhankelijk van het weer, wat in Nederland niet altijd even goed uitpakt. Voor je het weet heb je te maken met een hoosbui, stevige wind of een ander ongemak. Echte fietsliefhebbers laten zich echter niet tegenhouden! Wel kun je het jezelf makkelijker maken met onderstaande items voor doorgewinterde fietsers.

Regenjacks

Fiets je het ene moment nog onder een strakblauwe lucht, het andere moment komt het met bakken uit de hemel. Dan ben je maar wat blij dat je de juiste kleding draagt, zoals een goed fietsersjack wat wél ademt maar géén regen doorlaat. Eventueel kun je de outfit compleet maken door een regenbroek aan te schaffen.

Windstopper

Windstoppers zijn lichtgewicht jacks die volledige bescherming bieden tegen wind. Hierdoor blijf je warm en tot op zekere hoogte ook droog. Ideaal voor doorgewinterde fietsers die door de kou of wind moeten fietsen.

Waterdichte fietstassen

Niet zo lekker om een doorweekte lunch te eten. Ook niet zo fijn om erachter te komen dat je papieren van werk onleesbaar zijn geworden. Met waterdichte fietstassen zorg je ervoor dat je spullen veilig blijven onder elke weersomstandigheid!

Ortlieb: dé partner voor doorgewinterde fietsers

Heel veel producten ontstaan spontaan, op het moment dat een buitensporter tegen een probleem aan loopt. Zo ook de Duitse fietser Hartmut Ortlieb, die er helemaal zat van was dat zijn fietstassen vol stroomden met water. Vandaar dat hij 100% waterdichte fietstassen ontwikkelde, die vandaag de dag nog altijd zeer geliefd zijn onder doorgewinterde fietsers. Ook de praktische voor- en achtertassen, koerierstassen en kantoortassen vinden gretig aftrek. Dus als jij regelmatig de regen trotseert op jouw stalen ros, raden we je aan om eens te kijken of het buitensportmerk Ortlieb een oplossing biedt!

(66)

The following two tabs change content below.

marloes83

Laatste berichten van marloes83 (toon alles)