De iPhone 5c binnenkort in Nederland te verkrijgen!

Ondanks dat Apple een goedkopere plastic iPhone heeft uitgebracht is er niet veel vraag naar deze nieuwe goedkopere iPhone met de naam iPhone 5C. De 5c versie van de iPhone werd gelijktijdig met de iPhone 5S aangekondigd maar de goedkope versie blijft achter in de verkopen meldt onderzoeksbureau Consumer Intelligence Research Partners. Op 22 september jongs leden lanceerde Apple twee nieuwe toestellen in de Verenigde Staten, Japan en drie Europese landen. De tot nu toe meest verkochte versie van de twee is de duurdere iPhone 5S.

De iPhone 5s beheerst de markt in Amerika

De iPhone 5S heeft tot nu toe 64 procent verkocht tegenover de 27 procent van de iPhone 5C. De oudere maar nog steeds populaire iPhone 4S was nog steeds goed voor 9 procent van de verkopen van Apple. Het meest opvallendst aan dit onderzoek is dat de iPhone 5C net zoveel verkocht is als de iPhone 4S bij de lancering van de iPhone 5.Dit terwijl de iPhone 5C stukken goedkoper is dan destijds de iPhone 4S. Apple is niet geheel ontevreden over de verkopen want de iPhone 5C is goedkoop in de productie en dit zal resulteren in een hogere winst.

De release van de iPhones in Nederland op 25 oktober

De twee iPhone toestellen zullen in Nederland vanaf 25 oktober overal te koop zijn. Het is in Nederland de vraag welke iPhone het meest populair word. Gezien het beeld in Amerika zal de high end iPhone 5S ook hier in Nederland meer verkocht gaan worden. Dit omdat Apple gebruikers erg gehecht zijn aan de standaarden van Apple. Toch zal het in Nederland anders kunnen gaan dan in Amerika. In Nederland zal de de iPhone 5 bijna nergens meer te koop zijn. Ook zal de huidige voorraad aan iPhone 4s toestellen niet meer worden aangevuld. De consument heeft dan alleen nog een keus tussen de 5s en de 5c. De verwachting is dan ook de iPhone 5c snel en prijs zal gaan dalen. De abonnementen voor de 5c versie van iPhone zullen vele malen goedkoper zijn de die van de iPhone 5s.

(469)

The following two tabs change content below.

Jeffrey

Laatste berichten van Jeffrey (toon alles)