KPN trekt stekker uit Ay Yildiz

Het ziet er naar uit dat KPN de stekker uit één van haar dochterondernemingen zal trekken. Het slachtoffer zou Ay Yildiz zijn. Klanten van de dochteronderneming zouden eerder reeds een brief hebben ontvangen waarin stond te lezen dat KPN de stekker uit de provider zal trekken.

KPN heeft er in het verleden voor gekozen om de provider Ay Yildiz op te richten speciaal voor mensen die nood hadden een sim only abonnement in combinatie met voordelige tarieven voor gesprekken naar het buitenland. Enige tijd geleden werd plots beslist om de website van deze provider offline te halen en nu lijkt het liedje van Ay Yildiz dus helemaal uitgezongen.


Alternatief
Gelukkige zijn er op de markt heel wat interessante alternatieven terug te vinden voor deze provider. KPN raadt klanten bijvoorbeeld aan om over te stappen naar Simyo. Ook Simyo beschikt immers over een interessant aanbod aan sim only abonnementen die stuk

voor stuk tegen een lage en daardoor zeer interessante prijs worden aangeboden. De lage kostprijs van de abonnementen zorgt er in combinatie met de uitstekende service voor dat deze provider in ieder geval zeer geliefd is, zo getuigt ook de beheerder van de website Simonlymetinternet.nl. Hij stelt dat gebruikers de provider Simyo voorzien van een hoge waardering.


Simyo
U zult zich ongetwijfeld afvragen waar de populariteit van de provider Simyo precies vandaag komt. De beheerder van Simonlymetinternet.nl stelt dat dit vooral te wijten is aan de lage kostprijs van de sim only abonnementen. Deze liggen opmerkelijk lager in vergelijking met soortgelijke abonnementen bij andere providers. KPN voorziet klanten van Ay Yildiz echter nog van een andere mogelijkheid. Ook een sim only abonnement van Ortel Mobile (eveneens een dochteronderneming van KPN) is namelijk een mogelijkheid. Ook bij Ortel Mobile kunnen gebruikers steeds rekenen op lage kosten voor gesprekken naar het buitenland.

Simonlymetinternet.nl

Om een goede keuze te maken op vlak van sim only abonnement is het belangrijk dat u zich als consument verdiept in de eisen die u stelt aan het abonnement. Gebruikmaken van de vergelijkingstool van een website als Simonlymetinternet.nl kan u in ieder geval helpen om snel en eenvoudig een keuze te maken uit de vele verschillende sim only met internet abonnementen.

(485)

The following two tabs change content below.

ereekers