Drie dingen die je niet moet vergeten als je op vakantie gaat

Het duurt niet lang meer of alle Nederlanders gaan massaal op vakantie. Nu breekt toch bijna de tijd aan dat je alle voorbereidingen rond moet hebben om een geslaagde vakantie te gemoed te gaan. We kennen het allemaal wel, je vertrekt naar je vakantie bestemming met het gevoel in je achter hoofd dat je iets vergeten bent. Daarom beschrijven wij in dit artikel drie dingen die je zeker niet mag vergeten als je op vakantie gaat.

De planten water geven

Het is misschien niet iets waar je als eerst aan denkt als je op vakantie gaat, maar het is niet geheel onbelangrijk. Als je op vakantie bent moet er iemand zijn die de planten voor je water geeft. Het is natuurlijk hartstikke zonde als je terug komt en de planten uitgedroogd zijn. Vraag dus voor dat je weg gaat aan een familie lid of een buurman of ze af en toe wat water willen geven aan de planten. Heb je hier niet de mogelijkheid toe? Zet de planten dan buiten in de hoop dat er nog een regen bui komt.

Pak je medicijnen in

Niet iedereen zou wat aan deze tip hebben, maar voor de mensen die medicijnen gebruiken is het heel handig. Vergeet je medicijnen niet, vaak is het iets wat je pas als laatst in pakt omdat je ze thuis ook nog nodig hebt. Vergeet deze dus niet het is super lastig om in een land waar ze geen Nederlands spreken aan de zelfde medicijnen te komen.

Reserveer een parkeer plek

Het laatste wat we je mee willen geven is het reserveren van een parkeer plek. Voor al als je lang parkeren Schiphol wilt is het belangrijk om dit voor dat je vertrekt goed geregeld te hebben. Je wilt natuurlijk wel dat de parkeergarage er op rekent dat je komt waardoor je direct door kunt gaan om je vlucht te halen.

(533)

The following two tabs change content below.