Hoe werkt een kortingscode?

Er zijn veel manieren om goedkoper uit te kunnen zijn op het internet. Toch is de meest favoriete manier van consumenten in Nederland om een kortingscode te gebruiken. Niet voor niks zijn er tientallen kortingscode websites die alle kortingen netjes voor je op een rijtje neer zetten. Helaas laten sommige mensen toch de kortingscodes links liggen, daarom beschrijven wij in dit artikel hoe jij een kortingscode gebruiken kunt.

Hoe weet ik of een winkel mee doet aan de kortingscodes?

Om er achter te komen of een winkel mee doet aan kortingscode acties hoef je niet veel moeite te doen. Als je aan het winkelen bent bij een webwinkel en je gaat afrekenen wordt er van zelf de vraag gesteld of je in het bezit bent van een kortingsbon, waardebon, kortingscode, actiecode of promotiecode. Staat dit nergens voor dat je moet afrekenen dan weet je ook dat de winkel niet mee werkt aan zulke acties. Je kunt er dan voor kiezen om te bestellen zonder code of naar de concurrent te gaan die wel mee doet aan deze acties.

Hoe vind ik een kortingscode?

Ook het vinden van een kortingscode is zeer gemakkelijk, een kind kan de was doen. De twee meest gebruikte mogelijkheden zijn door google te gebruiken en door kortingwebsites in de gaten te houden. Als je bijvoorbeeld shopt bij de Bart Smit google je even actiecode bart smit, als je winkelt bij de plutosport is dat uiteraard kortingscode plutosport. De eerste resultaten kunnen jou meteen al vertellen of er een code beschikbaar is. De andere manier is gebruik maken van korting websites, deze verzamelen de codes voor jou zodat je het zoek werk kunt overslaan en direct je korting pakken kunt. Een andere manier is door je aan te melden op nieuwsbrieven van webwinkels. De meeste webwinkels geven namelijk nog extra korting aan de nieuwsbrief abonnees. Mocht je niet van al deze reclame mailtjes houden dan loop je helaas de exclusieve kortingscodes mis.

(594)

The following two tabs change content below.