Op zoek naar een goede wintersport locatie? Ga naar Oostenrijk

Jaarlijks besluiten veel mensen om in Oostenrijk op wintersport te gaan. Dit omdat Oostenrijk een land is met zeer goede wintersportgebieden. In skigebieden worden moderne aanpassingen gedaan en dat ziet u gelijk terug in de skiliften. Dit zorgt er echter wel voor dat sommige gebieden waarbij meer moderne aanpassingen gedaan zijn vaak wat duurder uitvallen. Ook zijn er veel skischolen te vinden en de skileraren geven u met plezier les. Als beginneling kunt u dus prima terecht voor een wintersport Oostenrijk. Maar ook voor de gevorderde / professional is Oostenrijk een prima locatie voor wintersport. 

Après-ski

Naast de goede skigebieden die er in Oostenrijk te vinden zijn is het er ook altijd gezellig. Het land staat namelijk bekend om zijn uitgebreide après-ski. Wanneer u uitgeput bent na een dagje skiën kunt u de gezelligheid opzoeken in allerlei leuke cafeetjes. Een echte aanrader om de dag goed af te sluiten. Meestal zijn onderaan de berg diverse kroegen te vinden en het bier vloeit rijkelijk.

Vervoer

Maar hoe komt u nu in Oostenrijk? Kunt u met uw eigen auto kopen of kunt u beter het vliegtuig nemen? Het kan beide. Met eigen vervoer is Oostenrijk prima te doen, maar u dient wel rekening te houden met de tolprijzen. U zult namelijk regelmatig tol moeten betalen tijdens uw reis voor speciale wegen en dergelijke. Het reizen door het land is gemakkelijk te doen door de vele tunnels. U hoeft dus niet steeds een berg op en af te rijden om van A naar B te gaan. Ook gezamenlijke busreizen behoren tot de mogelijkheden en daarnaast is het ook mogelijk per trein af te reizen naar uw wintersport locatie in Oostenrijk.

Bent u van plan op wintersport te gaan dan zult u Oostenrijk eens serieus moeten overwegen. Met zijn vele wintersport locaties is er altijd wel iets voor u. Tirol, Steiermark, Karinthië, Vorarlberg zijn voorbeelden van zeer gezellige plaatsjes waar zich de meest schitterende pistes zich bevinden en de gezelligste café’s!

(384)

The following two tabs change content below.

Artikeltje