Vakantie op de Azoren!

De Azoren is een eilandengroep die ligt in het midden van de Atlantische Oceaan. Deze eilandengroep behoort tot Portugal. Een vakantie naar de Azoren staat garant voor een heerlijke vakantie waarbij men onvergetelijke indrukken opdoet. Geniet van het weer, de stranden, de natuur en het heerlijke eten en drinken dat de Azoren biedt.

Algemene informatie Azoren

De Azoren bestaan uit negen verschillende eilanden. Deze negen eilanden worden weer opgedeeld in drie groepen. De hoofdstad van de Azoren, Ponta Delgada, ligt op het eiland Sao Miguel. Sao Mguel is dan ook het grootste eiland van de Azoren. Alle eilanden hebben een prachtige natuur. In deze natuur is dan ook van alles te vinden, vulkanen, meren, mooie planten en watervallen. Het klimaat van de Azoren is erg prettig en bijna altijd constant. De temperaturen zijn het gehele jaar door goed en de buien vallen voornamelijk in de winter.

Bezienswaardigheden

De Azoren hebben een aantal bezienswaardigheden die niet mogen ontbreken tijdens een vakantie Azoren. De eilanden bieden goede mogelijkheden tot het uitoefenen van watersportactiviteiten. Ook kunnen er verschillende excursies worden geboekt, waaronder een walvisexcursie. Tijdens deze excursie kunnen de vijfentwintig verschillende soorten walvissen worden gespot die rond de eilanden zwemmen.

Een vakantie op de Azoren kan ook gecombineerd worden met een fly drive Portugal. Een fly drive is een combinatie van vliegen en rijden. Vanaf de Azoren kan een twee uur durende vlucht naar Lissabon in Portugal geboekt worden. In Lissabon staat dan een gehuurde auto klaar waarmee het land ontdekt kan worden. Bij een basis fly drive moet er zelf voor de overnachtingen gezorgd worden. Er kan bijvoorbeeld voor een hotel of appartement gekozen worden. Bij een verzorgde fly drive worden de overnachtingen verzorgd en staat deze dus al vast. Op deze manier kan een relax vakantie worden afgewisseld met een actievere vakantie.

(609)

The following two tabs change content below.

Jeffrey

Laatste berichten van Jeffrey (toon alles)