Kies de goede parking

Schipholparkerenvergelijken.nl werd in 2012 opgericht om consumenten te helpen bij het kiezen voor een goede parking in de directe omgeving van luchthaven Schiphol. Het aantal parkings is in de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen en om een weloverwogen keuze te maken is het prettig als consumenten parkings onderling kunnen vergelijken.

Schipholparkerenvergelijken.nl biedt consumenten de mogelijkheid om parkings snel en eenvoudig te vergelijken. Meer dan veertig parkings zijn opgenomen in het vergelijkingsbestand en hiermee is het de grootste Nederlandse vergelijkingswebsite op het gebied van parkings.

Het belang van vergelijken
Door het grote aantal parkings lijkt het soms lastig om een goede keuze te maken. Alle parkings hanteren eigen voorwaarden en prijzen. Deze kunnen veel verschillen en daarom is vergelijken van groot belang. Alleen dan weet de gebruiker zeker dat hij of zij niet teveel betaalt of een optie misloopt.

Diversiteit
Schipholparkerenvergelijken.nl vergelijkt niet alleen de prijzen van de parkings, maar ook de mogelijkheden die zij bieden. Zo wordt er gekeken naar betaalmogelijkheden en of de auto een wasbeurt kan krijgen. Bij iedere parking afzonderlijk worden de overige opties toegelicht. Zo zijn er parkings met een keurmerk en parkings waar de auto kan worden gekeurd. Allemaal aantrekkelijke opties wanneer de klant daar in het leven van alledag niet aan toekomt.

Ervaringen
Parkeergelegenheden zullen uiteraard achter hun eigen product staan. Juist daarom is het voor veel consumenten belangrijk ervaringen uit de eerste hand te lezen. Schipholparkerenvergelijken.nl heeft daarom een beoordelingssysteem ingevoerd. De gebruiker kan sterren aan een parking geven en deze toelichten. Zo kan de volgende consument meer lezen over de ervaringen van anderen.

Netoda Internet Marketing B.V.
Schipholparkerenvergelijken.nl is onderdeel van Netoda Internet Marketing B.V. Netoda heeft meerdere projecten lopen en ook enkele succesvolle websites, waaronder Simonlymetinternet.nl.

(419)

The following two tabs change content below.

ereekers