De laatste hype voor de winter: de baardmuts

Wat is het?

De baardmuts is precies wat het zegt; een muts met een baard! Natuurlijk is dit erg lekker warm op je hoofd en in je gezicht maar het is ook nog eens erg grappig! De baardmuts is dan ook letterlijk en figuurlijk een ‘hot’ item. Het is een complete baard met snor.

De trend van de baardmutsen is afkomstig uit Amerika maar inmiddels bijna in de hele wereld verkrijgbaar. Het bestaat al een aantal jaren maar is pas sinds kort in Nederland een hype aan het worden. Zelfs editie NL heeft er al eens een item over gemaakt.

Voor wie is het?

Het is echt een stoere must voor mannen en kinderen. Natuurlijk kun je als vrouw ook een baardmuts dragen, zodat je lekker onherkenbaar bent! Er is bijvoorbeeld ook een roze variant, deze wordt vooral door vrouwen gedragen. Vooral onder wintersporters is de baardmuts razend populair! Op de piste staat fun voorop en daar past zo’n baardmuts natuurlijk perfect bij! Ga je binnenkort skiĆ«n of snowboarden met vrienden? Wat dacht je ervan om allemaal een baardmuts op te zetten? Zeker weten dat jullie een hoop bekijks zullen hebben. Met de baardmuts steel je zeker de show! En omdat het ook nog eens je gezicht warm houdt is het een ideale ski- of snowboardmuts.

Carnaval en feestdagen

De baardmuts is niet alleen leuk voor snowboarders. Ook voor de carnaval is het een leuke accessoire om je outfit mee af te maken. En wat dacht je ervan de muts cadeau te geven met de feestdagen? Natuurlijk een erg origineel cadeau wat zeker gewaardeerd zal worden.

Ben je toch uitgekeken op de baard? Dan haal je de baard er gemakkelijk vanaf en draag je alleen de muts. Ideaal toch? De baardmutsen zijn gemaakt van wol en zowel verkrijgbaar voor volwassenen als kinderen. Ook zijn er diverse kleuren en uitvoeringen.

002_14

(763)

The following two tabs change content below.