Stropdassen horen bij het outfit

Stropdassen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Van oranje tot donker paars en van wit tot rood. Ook de maten van stropdassen zijn divers. Structuur en patronen zijn ook per stropdas verschillend. Het vinden van goede stropdassen is tegenwoordig niet moeilijk. Binnen een paar muisklikken ben je op de beste webshops voor stropdassen.

Verschillende modellen stropdassen

Alle stropdassen van bijvoorbeeld een website als Wehkamp zijn verschillend. Zo hebben ze stropdassen waar de kleur groen is verwerkt. Stropdassen waar ze een bepaalde structuur in hebben gemaakt voor een luxe uitstraling. En een soort stropdassen die zwaarder zijn dan de andere. Over elk model stropdas s wel nagedacht. Groen staat namelijk altijd heel mooi op een wit overhemd. Een zwaardere stropdas blijft mooier en strakker hangen. De stropdassen met een bepaalde structuur, bijvoorbeeld ribbeltjes geeft een luxe uitstraling en straalt status uit. Oranje stropdassen zijn ook verkrijgbaar maar niet in tientallen modellen. De oranje stropdassen zijn er alleen in 2 soorten modellen, een smallere maat dan normaal en een model met ribbel structuur. Een ‘normale’ stropdas heeft een lengte van 48 centimeter en een breedte van 8,5 centimeter. Het oranje model heeft ook een lengte van 48 centimeter maar een breedte van 6 centimeter.

Verhoudingen van de stropdas

Als je van je zelf weet dat je nogal een smal lichaam hebt is het verstandig om te kijken naar ook wat smallere stropdassen. Dit staat namelijk beter bij jou dan een bredere stropdas, probeer het maar eens. Dit geldt hetzelfde voor mensen die wat breder zijn. Kijk naar de wat bredere stropdassen, deze zullen beter bij je staan dan de smallere. Hetzelfde geld voor heren truien grote maten. Voor mensen met een maat meer is er vaak wel aangepaste kleding. Een stropdas in verhouding met je lichaam geeft een veel mooie en chiquere uitstraling. Naast een stropdas kun je natuurlijk nog veel meer kleding kopen. Wat te denken van een wollen truien heren.

 

(419)

The following two tabs change content below.

Matthijs

Laatste berichten van Matthijs (toon alles)