Hoeveel subsidie krijg ik op zonnepanelen?

Subsidie zonnepanelen
Subsidie zonnepanelen

De subsidie op zonnepanelen betreft 15% van het aankoopbedrag. Dit bedrag bestaat uit de omvormer, de montagematerialen en het zonnepanelen systeem. De kosten van het installeren zelf vallen hier niet onder. Het maximale bedrag dat u kunt terugvragen bedraagt €650 per installatie. Dit maakt het erg aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Maar waar moet u rekening mee houden?

Deze regeling is geldig tot en met 2013 en zal in 2014 worden opgeheven. De tijd om te profiteren van deze regelgeving is dus beperkt. De subsidie is alleen aan te vragen wanneer je beschikt over een getekende koopovereenkomst. Dit betekent dat u het subsidiebedrag pas weet wanneer u de panelen al heeft aangeschaft. Om dit te voorkomen is het mogelijk om een ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst op te nemen.

Wanneer u zonnepanelen aanschaft en subsidie aan wilt vragen moet u wel rekening houden met een aantal voorwaarden. Dit zijn de  zonnepanelen subsidie regelingen 2013. Wanneer u zonnepanelen aan deze voorwaarden voldoen is het mogelijk om subsidie te ontvangen. Het is ook verstandig om bij uw gemeente te vragen of er vergunningen nodig zijn voor de installatie van de zonnepanelen. In de meeste gevallen is dit niet nodig, maar het kan voorkomen dat je huis onder een bepaalde regelingen valt.

(520)

The following two tabs change content below.