Kwieq zet bedrijven op de kaart

Als consument is het vaak lastig om een goede specialist te vinden die de werkzaamheden in of rondom uw woning kan uitvoeren. Veel bedrijven proclameren namelijk “de beste” of “de goedkoopste” te zijn. Kwieq brengt vraag en aanbod samen in Nederland en biedt consumenten de mogelijkheid om bedrijven te vergelijken en te beoordelen. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om zicht te profileren op internet zonder dat hier enige inspanning voor vereist is. Daarnaast bieden wij de consument die op zoek in naar een specialist een geschikte oplossing.

Voordelen

Als u de internetpagina bekijkt van een bepaald bedrijf, dan krijgt u een beeld van het bedrijf op basis van de internetpagina. Het bedrijf kan zich zo presenteren dat de klant geïnteresseerd raakt in de diensten van het bedrijf. Het bedrijf kan zich voordoen als een van de beste dienstverleners, maar helaas worden er vaak verkeerde verwachtingen gewekt. Veel bedrijven maken indruk met hun website maar maken de beloftes niet waar. Het is vervelend als gemaakte afspraken niet worden nagekomen. Op Kwieq kunt u lezen wat de ervaringen zijn van andere klanten en hebt u de mogelijkheid om uw eigen ervaring te delen op de pagina. Geef uw mening over de prijs en kwaliteit van het geleverde werk van een specifiek bedrijf uit onze database. Het vergelijken van offertes en bedrijven wordt voor de consument een stuk eenvoudiger gemaakt. Als u vragen hebt over Kwieq, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Midden- en kleinbedrijf

De bedrijven die bij Kwieq zijn aangesloten zijn goed in hun werk. Doordat al hun tijd in het werk wordt gestoken is het vaak lastig om een kwalitatief goede website bij te houden. De bedrijven vinden het niet nodig om een bedrijf in te schakelen voor het bouwen van hun website en zelf beschikken ze niet over de juiste kennis. Als de bedrijven zich aansluiten bij ons netwerk halen ze toch de opdrachten binnen die ze anders via het World Wide Web waren misgelopen. Kwieq zorgt ervoor dat de bedrijven goed vindbaar zijn in Google. Door gebruik te maken van Kwieq, weet u zeker dat u goed vindbaar bent op het internet en hebt u hier geen omkijken naar. Wenst u meer informatie over no cure, no pay werkwijze van Kwieq? Neemt u dan eens een kijken op de pagina ‘Uw bedrijf op Kwieq’.

(522)

The following two tabs change content below.

KeesB

Laatste berichten van KeesB (toon alles)