Slot kapot, wat nu?

Het kan iedereen overkomen dat hun slot kapot gaat en niet meer binnen kunnen komen. Dan hebt u met spoed een slotenmaker nodig. De slotenmakers van tegenwoordig zijn getraind op het openen, repareren of het vervangen van defecte sloten. Er is dus geen reden tot paniek. Uw slot wordt door de sloten specialist altijd vervangen door een veilig exemplaar met een keurmerk. Het grootste deel, zowel niet alle slotenmakers hebben alleen maar sloten met een keurmerk in hun assortiment. Deze sloten bevatten een SKG- of een Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Keurmerken

Sloten met een SKG- of een politiekeurmerk veilig wonen zijn uitvoerig getest op veiligheid. Door experts worden ze inbraakveiligheid getest. Ze proberen te sloten open te breken of te forceren. Houdt een slot een inbraak tegen, dan krijgt het een keurmerk. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat u uw oude sloten snel laat vervangen door sloten met een keurmerk. Inbrekers die sloten zien met een keurmerk slaan zij sneller over en gaat opzoek naar oude sloten die gemakkelijker open te krijgen zijn. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van uw waardevolle spullen is de overstap naar de juiste sloten een verstandige keuze.

Slotenmakers

De slotenmakers van tegenwoordig zijn dag en nacht te bereiken. Mocht u zitten met een kapot slot, dan is er altijd een slotenmaker die te bereiken is voor het vervangen van uw slot. Zij weten als geen ander hoe vervelend dat kan zijn. Is er bij u ingebroken en is uw slot/ deur geforceerd? Dan staan de specialisten voor u klaar. Zij repareren de schade voor u en plaatsen nieuwe sloten. Dit hang- en sluitwerk zal niet snel defect raken of kapot gaan. U hebt dan voorlopig geen slotenmaker nodig. Heeft u daarom nog geen hang- en sluitwerk met een keurmerk? Schakel dan snel een sloten expert in die uw hang- en sluitwerk kan komen vervangen. Denk eventueel ook na over andere inbraakpreventie producten. Bijna alle slotenmakers hebben dit ook in hun assortiment zitten. Op die manier sluit u een eventuele inbraak helemaal uit. U en uw waardevolle spullen zijn dan volledig veilig in uw eigen woning.

Bron: Beveiligingsnet.nl, landelijk netwerk van slotenmakers.

(461)

The following two tabs change content below.

KeesB

Laatste berichten van KeesB (toon alles)