Sloten met het SKG keurmerk

Nieuwe huizen die tegenwoordig gemaakt worden, zijn allemaal voorzien van sloten met een SKG keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat deze sloten optimaal zijn getest. Een inbreker moet van goede huizen komen wil hij een slot zien open te breken met het kleurmerk. De sloten met het keurmerk, zijn verdeeld in drie soorten. U kunt sloten krijgen met het keurmerk en één ster en met het keurmerk met twee en drie sterren. Die sterren houden in hoe goed deze sloten zijn. Een slot met drie sterren zal een inbreker langer buiten de deur houden dan een slot met één ster. Dit verschil betaald u ook in de winkel.

Sloten vervangen

Woont u al in een wat ouder huis met ook wat oudere sloten? Uw sloten vervangen is dan geen verkeerd besluit. Oudere sloten zijn vaak niet voorzien van een keurmerk, dat bestond toen nog niet. Deze sloten werden ook niet zo uitvoerig getest als dat ze nu worden. De sloten van nu worden soms door ex-inbrekers getest op uithoudingsvermogen. Het hangt van de tijd af die de ex-inbreker nodig heeft om binnen te komen welk type SKG keurmerk het krijgt. Houdt het slot het niet lang vol, krijgt het één ster. Krijgt de inbreker hem bijna niet open of duurt het heel lang, krijgt het slot het keurmerk met drie sterren.

Vergelijken van slotenmakers

U wilt uw sloten toch maar gaan vervangen in huis, ondanks dat het een aardige investering is. Dan wilt u natuurlijk niet te veel betalen voor een klus. Door slotenmakers te vergelijken kan u dan ook veel geld besparen. Zoekt u een site waar meerdere slotenmaker bij aangesloten zijn en vraag vrijblijvend een offerte aan. U zult meerdere offertes krijgen van meerdere slotenmakers uit het land. Zo kunt u de voordeligste voor u er uit kiezen. Op die manier kunt u uw huis inbraakprevent maken.

(508)

The following two tabs change content below.

KeesB

Laatste berichten van KeesB (toon alles)