Unieke kerstbomen van Fairybell

Kerstboom op de deur

De gezelligste maand van het jaar komt er weer aan, dus dat houdt in dat je de kerstdecoraties er weer bij moet halen. Een kerstboom in je huis, kerstballen, veel kaarsen en vooral heel veel lichtjes zijn een vast onderdeel van de kerstdecoratie. Hoe meer lichtjes je in je huis hebt, des te meer je een gezellige kerstsfeer je kunt creëren. Maar houd je kerstsfeer niet alleen binnen in je eigen huis. Ook rondom je huis kun je het fantastisch aankleden, zodat ook je buurt mag meegenieten. Vooral met de kerstverlichting van Fairybell.

Deur- of muurverlichting

Fairybell heeft kerstverlichting uitgebracht in de vorm van kerstbomen en kunnen buiten op allerlei manieren geplaatst worden. Kenmerk van deze verlichting is vooral het gebruiksgemak. Niet urenlang bezig om een hele streng met lampjes te ontrafelen, maar je plaatst de verlichting snel en binnen enkele minuten kun je al genieten. Wil je een prachtige kerstboom op je voordeur, dan heeft Fairybell de leuke deurkerstboom die heel eenvoudig en zonder de deur te beschadigen aanbracht kan worden. De muurkerstboom is ook heel mooi. Een frame van een halve kerstboom plaats je tegen de buitenmuur en je bepaald zelf de hoogte en het aantal lampjes. Dit geldt ook met de deurkerstboom, waarbij je kunt kiezen uit 60, 120 of 240 lampjes. En omdat de lampjes LED zijn, hoef je je geen zorgen te maken over het energieverbruik en de kwaliteit.

Kerstboom in de tuin en vlaggenmast kerstboom

Wil je toch een kerstboom in je tuin, dan is de kerstboom van Fairybell een goed alternatief voor een echte boom. Dit is een kerstboomframe die gemakkelijk in de grond vast te zetten is en heel veel lichtjes heeft. Het zijn mooie grote boomframes van 400 tot zelfs 800 centimeter, waarbij de grootse boom wel 1500 lichtjes heeft. Als dit geen kerstsfeer geeft. Heb je een hoge vlaggenmast? Tover deze dan in een mum van tijd om in een verlichte kerstboom. Honderden lichtjes versieren je vlaggenmast en vormt een ware blikvanger in je tuin.

(427)

The following two tabs change content below.

marloes83

Laatste berichten van marloes83 (toon alles)