Uw woning beter isoleren met dubbel glas

Veel oudere huizen of gebouwen hebben nog enkel glas. Enkel glas isoleert de woning of het gebouw nauwelijks. Veel gestookte warmte ontsnapt en de energierekening zal snel stijgen. Het is een investering maar het betaalt zich ook weer snel terug. Dan heb ik het over het plaatsen van dubbel glas. De isolatiewaarde is veel beter dan bij enkele glazen. Dat is niet het enige voordeel van dubbele beglazing, de geluidsisolatie is ook beter. Er komt minder lawaai van buiten naar binnen.

Beter binnenklimaat

Met enkel glas is het bijna onmogelijk om uw woning in de winter lekker warm te krijgen. In de zomer is het lastiger om de woning koel te krijgen. Het plaatsen van dubbele beglazing geeft u dit voordeel wel. Het wordt en blijft lekker warm in uw woning. Het plaatsen van nieuwe glazen is niet het enige wat u kunt doen om het binnenklimaat te verbeteren. Het isoleren van uw dak, spouwmuren of uw kruipruimte werken allemaal mee om het binnenklimaat te verbeteren. Tevens zijn deze klussen een investering in de toekomst, ze verdienen zichzelf snel terug en uiteindelijk gaat u ook besparen op uw energierekening.

Betere isolatie

Het laten installeren van dubbel glas is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor uw leefklimaat. Naast dat u gaat besparen op uw energierekening blijft het lekker warm of koel in huis en u heeft minder last van het lawaai van buiten. Veel voordelen ten opzichte van het enkele glas. Het is alleen een investering die u moet overwegen.

Besparen

U gaat veel besparen op uw energierekening ten opzichte van enkel glas. U kan al gauw €240,- per jaar gaan besparen. Dan heeft u de kosten voor aanschaf en plaatsing er in een aantal jaren uitgehaald. Naast het besparen draagt dubbel glas ook bij aan het verbeteren van uw leefklimaat. In de zomer blijft uw woning namelijk lekker koel en in de winter blijft hel lekker warm. Heeft u nog enkele glazen? Laat deze dan snel vervangen door dubbele en ervaar de voordelen hiervan!

Meer informatie over het vervangen van glas vindt u op de website van Lunzen Glas.

(410)

The following two tabs change content below.

KeesB

Laatste berichten van KeesB (toon alles)