Zonwering seizoen barst los

Nederland heeft er lang op moeten wachten, maar de afgelopen weken is de zomer dan echt van start gegaan. Terrasjes en campings zijn gevuld met zonaanbidders. Voor het mooie weer hoeft men niet naar het buitenland, in de mediterrane landen is het weer van vergelijkbare aard. Zon is leuk, maar kent ook zijn nadelen. Woon- en kantoorkamers worden snel (te) warm door de zon die de hele dag op het raam schijnt, waardoor het binnen wel dertig graden kan worden. Voor de zonwering leveranciers nog geen vakantie, het is megadruk.

Zonneschermen populair

Na een teleurstellend voorjaar staan de potentiƫle klanten nu in de rij om geholpen te worden. Naast de traditionele markiezen en rolluiken zijn ook zonnescreens of zonneschermen populair. Een zonnescherm is een waardevolle toevoeging aan uw woning. Ten eerste zorgt het scherm ervoor dat het koeler blijft in huis. Bovendien heeft u geen last van de felle zon die in uw ogen schijnt wanneer u bij het raam rustig de krant zit te lezen, of tv kijkt. Een zonnescherm wordt ook wel een horizontaal zonnescherm of knikarmscherm genoemd. Deze zonnewering wordt met behulp van knikarmen horizontaal uitgevouwen. Het voordeel hiervan is dat u er daardoor gemakkelijk onder door kan lopen. Ideaal wanneer voor bijvoorbeeld een terras. Er zijn diverse soorten doek verkrijgbaar, de kleuren en materialen kunnen worden aangepast aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Vergelijken van aanbieders

Gezien de zomer in volle gang is doet u er goed aan om nu een zonwering offerte aan te vragen alvorens het seizoen voorbij is. Doordat de prijzen van de verschillende aanbieders variƫren doet u er goed om deze te vergelijken op kwaliteit en prijs. Vraagt u eens vrijblijvend een meerdere offertes aan. U krijgt een gratis een overzicht van met diverse voorstellen toegestuurd. Aan u om een passend voorstel uit te zoeken.

(821)

The following two tabs change content below.

KeesB

Laatste berichten van KeesB (toon alles)