De CV-ketel ontluchten

Na een tijd dat u uw CV-ketel gebruikt, komt er een luchtdruk binnen in de ketel. Deze druk moet verwijderd worden, anders behaalt uw ketel niet het rendement dat hij behoord te halen. Ontlucht uw ketel daarom eens in de tijd. Weet u niet hoe het moet? Op het internet staan allemaal aanwijzingen hoe u uw ketel kunt ontluchten. Heeft u er geen tijd voor of de kennis niet om het zelf te doen? Dan kunt een expert inschakelen die het voor u komt doen. U weet dan zeker dat het goed gebeurd en dat uw ketel goed ontlucht is en het rendement dat hij behoort te halen ook echt haalt.

Tijdig onderhoud van uw HR- of CV-ketel

Uw HR- of CV-ketel is een belangrijk onderdeel van het huis. Zonder de HR- of CV-ketel wordt uw huis nooit warm en zult u ook geen warm water door de kraan hebben stromen. Het is daarom van belang dat u de ketel daarom goed onderhoud. Kunt u dit zelf niet? Gaat u dan eens naar een CV-ketel bedrijf of kijkt u op het internet op een CV-ketel site. Zij hebben namelijk een onderhoudscontract voor u in de aanbieding. De experts komen dan eens in de tijd langs om uw ketel te onderhouden. Zo gaat uw ketel langer mee en zal hij het rendement die hij moet behalen ook echt behalen. Vooral indien uw verwarmingsketel al ruime tijd geen onderhoudsbeurt heeft gehad dan kan het zeker lonen deze eens te laten checken.

De werking

Hoe zit de Cv-ketel in elkaar? Wat is de werking van een Cv-ketel? Een Cv-ketel verwarmd uw huis, door radiatoren op te warmen. De ketel doet dit door middel van water op de warmen in de ketel. Vervolgens pompt de Cv-ketel het warme water door uw radiatoren. De radiatoren worden op deze manier warm en zullen ook veel warmte geven. Op die manier zit u er lekker warm bij.

(450)

The following two tabs change content below.

KeesB

Laatste berichten van KeesB (toon alles)