Waar kan een incassobureau u mee helpen?

Heeft u een eigen bedrijf? Dan komt u het vast wel eens tegen, klanten die hun facturen niet betalen. Dat kan knap lastig zijn als u als beginnend bedrijf het geld hard nodig heeft. Na een aantal extra facturen verwacht u dat de klant wel gaan betalen. Dat is niet altijd het geval en kunt u eindeloos facturen blijven sturen. Er is een oplossing voor dat soort problemen. U kunt namelijk een incassobureau inschakelen die u kan helpen met deze wanbetalers. U krijgt snel uw geld binnen en het contact tussen u en uw klanten blijft goed. Een incassobureau neemt veel van deze tijdrovende factoren uit uw hand.

Deurwaarder inschakelen

Als klanten na een aantal aanmaningen nog steeds niet betaald, dan kunt u het beste een deurwaarder inschakelen om uw geld als nog te krijgen. Een deurwaarder gaat bij de klanten langs om het geld te innen wat zij u schuldig zijn. Uit onderzoek blijkt dat 88% van de debiteuren netjes hun rekening betalen. Maar dat houd in dat 12% dat niet doet, dat zijn nog al wat klanten als u dat zo bekijkt. Nu de economie nog niet zo goed is, kunt u het geld van die 12% goed gebruiken en ook niet missen. U kunt daarom het beste een incassobureau inschakelen die deurwaarders naar wanbetalers kan sturen.

Hulp nodig bij wanbetalers?

Heeft u hulp nodig bij wanbetalers?? Zoals u eerder had kunnen lezen in dit artikel, betaalt 12% van uw klanten de facturen niet die u opstuurt. Dat zijn heel wat klanten. Maar hoe gaat u om met deze wanbetalers? U kunt het beste een incassobureau in handen nemen. Zij nemen al deze zorgen van u over en zorgen er voor dat u het geld van deze klanten binnen krijgt. Met het ‘No cure, no pay’ beleid wordt het allemaal wel heel aantrekkelijk, u hoeft dan alleen maar te betalen als zij ook echt het geld voor u hebben geïnd.

Bron: Incassobureau Pro

(421)

The following two tabs change content below.

KeesB

Laatste berichten van KeesB (toon alles)