Wanneer gebruik maken van een plateauwagen

Plateauwagens zijn aanhangwagens die op meerdere manieren inzetbaar zijn, en waarmee je vrijwel alles kunt vervoeren. De basis van een plateauwagen wordt gevormd door een platte wagen. Deze platte wagen kun je op diverse manieren opbouwen. Het maakt dus niet uit waarvoor je een plateauwagen in wilt zetten, het is te realiseren. Dat begint al bij de leverbaarheid in meerdere maten. Er zijn standaard maten voor plateauwagens, maar groter en kleiner is vaak op aanvraag ook mogelijk. U kunt dus een plateauwagen laten bouwen die precies aansluit bij de lading die u er uiteindelijk mee gaat vervoeren.

Bulk vervoeren met plateauwagens

Ga je met de plateauwagen voornamelijk bulk vervoeren, zoals grind, zand en grond, kies dan zeker voor een plateauwagen met bakopbouw. Er worden dan schotten op de aanhangwagen gezet die je weg kunt klappen. Wil je met een heftruck bijvoorbeeld het zand op de kar laden, dan is dat nu extra makkelijk. Wanneer je de bulk gaat lossen, kan één van de zijkanten weg worden geklapt, waardoor je in één keer de hele lading van het plateau af kunt laten glijden.

Een plateauwagen op maat

Als het aankomt op plateauwagens, dan zijn er vele mogelijkheden. Het is daarom aan te raden om een plateauwagen bij een specialist op maat te laten maken. De basis is een standaard plateauwagen, die helemaal wordt aangevuld met alles wat u wenst. Een plateauwagen zal in dergelijke gevallen altijd voldoen aan uw wensen.

(481)

The following two tabs change content below.

Loraine

Laatste berichten van Loraine (toon alles)