Drie voordelen van stoppen met blowen

Af een toe een joint roken kan een ontspannende werking hebben. Echter zijn er veel mensen die dagelijks blowen. Bij dagelijks gebruik zullen de nadelen van het blowen steeds meer zichtbaar worden. Nadelen zoals minder energie hebben, minder zin hebben om dingen te ondernemen en de vele kosten die met het blowen gepaard gaan. Voor veel mensen is het aan te raden om eens te stoppen met het dagelijks gebruik. Minderen kan een oplossing zijn, maar men kan ook besluiten om helemaal te stoppen met blowen.

Voordeel 1: Natuurlijk herstel van de slaap
Blowen beïnvloedt de slaap. Wanneer u dagelijks blowt slaapt u over het algemeen minder goed. Ook dromen maakt u minder bewust mee. Sommige mensen konden hun dromen voordat zij begonnen met blowen goed onthouden en sinds zij begonnen zijn met dagelijks blowen niet meer. Ook zeggen veel mensen die dagelijks blowen dat zij zonder een joint te hebben gerookt moeite hebben met in slaap komen of zelfs helemaal niet kunnen slapen.

Voordeel 2: U houdt een boel geld over
Wellicht wordt u er niet graag mee geconfronteerd, maar wiet is erg prijzig. De prijs van een gram wiet ligt tussen de zeven en tien euro. De kans is ook groot dat wanneer u dagelijkse blower bent, u op zo een dag gemakkelijk minstens een gram oprookt. Dit zou jaarlijks al op een bedrag tussen de tweeduizend en drieduizend euro uitkomen. Bedenkt u zich eens wat u met zoveel geld kunt doen!

Voordeel 3: De kans op psychiatrische problematiek wordt kleiner
Hoewel niet helemaal duidelijk is of psychiatrische problematiek nu wordt veroorzaakt door blowen of dat men al aanleg ervoor moet hebben, zal stoppen met blowen de kans op psychiatrische klachten altijd verkleinen. Ook wanneer er in de familie geen gevallen zijn van psychiatrische klachten, kan iemand door dagelijks gebruik altijd depressief worden. Dit wordt versterkt door het feit dat men geen zin meer heeft om dingen te doen en men in een isolement kan raken.

Stoppen met blowen heeft altijd voordelen
Natuurlijk is stoppen met blowen niet voor iedereen even gemakkelijk. Naarmate u langer en meer heeft geblowd in het verleden, kunnen de afkickverschijnselen van blowen heftiger zijn. Maar wanneer u doorzet en het steeds gemakkelijker wordt om niet te blowen, heeft u veel te winnen. Probeer de voordelen van het stoppen met blowen tijdens lastige momenten zoveel mogelijk te blijven inzien.

(3584)

The following two tabs change content below.

Raymond

Laatste berichten van Raymond (toon alles)