Tanden thuis bleken!

Wenst u ook dat prachtig en stralend witte gebit, maar heeft u geen zin om in de stoel te zitten in een bleekcentrum? Dan hebben wij voor u de oplossing: www.tandenthuisbleken.nl

Hoe krijg je witte tanden?

Jammer genoeg is niet iedereen gezegend met een stralend witte tanden. Zo kan het zijn dat uw gebit verkleurd is doordat u rookt of door het consumeren van eten en drinken van voedingsstoffen met sterke kleurstoffen.

Witte tanden krijg en houd je in eerste instantie door een goede mondverzorging. Hier enkele tips voor schonere tanden:

–          Poets minimaal tweemaal daags je tanden;

–          Flos je gebit regelmatig;

–          Vermijd eten en drinken met voedingsstoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw gebit. Denk hierbij aan: koffie, rode wijn, vruchtenthee en snoep;

–          En vooral niet roken!

Wanneer u zich aan de bovenstaande tips houdt, betekent dit niet dat u direct wittere tanden krijgt. Om daadwerkelijk wittere tanden te krijgen, zal u (helaas) naast de bovenstaande tips, nog wat extra werk moeten verzetten om witte tanden te krijgen.

Daarom adviseren wij u tandenthuisbleken.nl, dit is een effectieve en tevens een veilige manier om zelf uw tanden thuis te bleken. Met Opalescence, wat gemakkelijk te bestelling is vanuit onze webshop, kunt u zelf, veilig en gemakkelijk uw tanden bleken. Wanneer u uw tanden met Opalescence bleekt, ziet u na vier dagen al resultaat.

Door de nieuwe tandbleekmethode van Opalscene krijg je niet alleen maar witte tanden, maar wordt je gebit ook versterkt door het gebruik van fluor.

Geen zin om in de wachtrij te staan bij de bleekkliniek? Bleek je tanden thuis, wanneer je maar wilt.

(566)

The following two tabs change content below.

sharl1

Laatste berichten van sharl1 (toon alles)