Thuis je tandenbleken, hoe werkt dat?

Normaliter sta je vaak ruim een jaar, als het al niet langer is, op de wachtrij bij een bleekkliniek om je tanden te laten bleken. Ellendig lange wachttijden en daarbij moet je ook nog meerdere malen terugkomen voor vervolgafspraken, kortom een drama voor je agenda. Eenvoudiger is om uw tanden thuis te bleken op www.tandenthuisbleken.nl.

Tegenwoordig zie je het steeds vaker voorbij komen thuis tandenbleken, maar hoe werkt dit eigenlijk? Is het werkelijk zo simpel zoals in alle artikelen en reclames wordt beweerd? En hoe moet het nu eigenlijk zelf je tandenbleken? Wij hebben het voor u uitgezocht.

De eerste stap die gemaakt moet worden is het bestellen van de bitjes. Deze zijn vaak gemakkelijk te bestellen via websites van bleekklinieken of via www.tandenthuisbleken.nl. Deze websites bevatten ook vaak uitgebreide uitleg over het gebruik van de bitjes.

Meestal dient u deze bitjes een uur tot anderhalf uur in uw mond te houden. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat u zelf bepaalt wanneer u deze draagt. Vergeleken met het maken bij een bleekkliniek is dit qua planning een stuk fijner voor iedereen met een drukke agenda. Een ander voordeel is dat deze manier van bleken een stuk goedkoper is, dan je gebit te laten bleken door de tandarts of een bleekkliniek.

Nadat u de bitjes heeft gedragen dient u uw tanden te poetsen. Herhaal dit ritueel dagelijks afhankelijk van het pakket bitjes wat u heeft besteld. Vaak zijn dit pakketjes met bitjes voor vier of tien dagen. Een flink aantal sessies in een korte tijd, maar wel in uw eigen omgeving op uw eigen tijd.

Kortom of je tanden thuis bleken iets voor jou is? Als je een te drukke agenda hebt, maar wel tijd kunt vrijmaken om thuis een bleekbitje te dragen en tevens niet teveel geld wilt besteden aan het krijgen van witte tanden is dit wellicht ideaal voor jou.

(681)

The following two tabs change content below.

sharl1

Laatste berichten van sharl1 (toon alles)