Wittere tanden

Zijn uw tanden grauw en gelig geworden door het koffie drinken, roken en snoepen. Uw droom is  wittere tanden te krijgen? Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om wittere tanden te krijgen zoals bleekklinieken, verschillende pasta’s,  bitjes, bleeklepels en laserbehandelingen. Maar eenvoudigere manieren vindt u op www.tandenthuisbleken.nl.

Het thuis bleken van uw gebit door middel van bleekbitjes of bleeklepels in een van deze mogelijkheden. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het thuis bleken van uw gebit vaak effectiever is dan het laten bleken van uw gebit bij een bleekkliniek.

Dit heeft alles te maken met hoe lang het bitje of de bleeklepel in de mond wordt gehouden en de concentratie waterstofperoxide van de gel. Bij bleekklinieken wordt er vaak gebleekt door middel van een bitje, bleeklepel, laser of een combinatie hiervan voor een korte periode een zeer hoge concentratie waterstofperoxide. Dit zorgt ervoor dat er op een zeer korte termijn resultaat is. Dit komt echter doordat uw tanden uitgedroogd zijn. Het uitdrogen van de tanden zorgt ervoor dat het glazuur ondoorzichtiger wordt, waardoor het lijkt dat uw gebit witter is.

Wanneer u uw tanden thuis bleekt, houdt u het bitje of de bleeklepel langer in dan wanneer u een behandeling ondergaat bij een bleekkliniek. Hierdoor dringt de gel dieper door in de tand en wordt zo het tandbeen gebleekt. Dit tandbeen bepaalt grotendeels de tandkleur. Tevens is de concentratie waterstofperoxide lager, waardoor uw tanden niet uitdrogen. Meer informatie hierover vindt u op www.tandenthuisbleken.nl.

Dé mogelijkheid om op een effectieve manier wittere tanden te krijgen is het thuis bleken. Het is wetenschappelijk aangetoond dat deze manier van bleken effectiever is dan behandelingen in een bleekkliniek. Andere voordelen van het thuisbleken van uw gebit is dat dit goedkoper en gemakkelijker is dan het bleken bij een kliniek of tandarts.

Wel is aan te raden wanneer u uw tanden zelf gaat bleken, dit met ondersteuning van een tandheelkundige professional te doen.

(566)

The following two tabs change content below.

sharl1

Laatste berichten van sharl1 (toon alles)