Shopper koeltassen

Bij het horen van de term Shopper gaat er bij u wellicht nog niet direct een lampje branden. Wij zullen u een tip geven: de rode ‘Dirk’ tas. Zegt u dat wat? Een Shopper is een boodschappentas, die in sterk toenemende mate wordt gebruikt ter promotie van een merknaam. Of u nou fashion schoenen of doosjes met heerlijke bonbons verkoopt, een Shopper geeft net dat extra scheutje merkbeleving. Shoppers zijn de hype van 2017 en uw klanten lopen dan ook graag met een Shopper door de stad. Dit heeft tot gevolg dat uw merknaam volop gezien wordt. Een beetje branding is toch niet verkeerd?

Maar al die Shoppers zien er zeker hetzelfde uit?

Een goede vraag! Een groot aantal mensen denkt dat alle Shoppers er hetzelfde uitzien, maar dat is een misverstand. Shoppers zijn er in een groot aantal verschillende modellen. Ook zit er veel verschil in kwaliteit, afwerking en uitvoering. Hoe wilt u uw Shopper bedrukken? U kunt kiezen voor een kleurrijke, opvallende tas, of voor een exclusief ogende tas, waarop uw logo uitstekend naar voren komt. Wilt u een Shopper met rits? Ook dat is mogelijk!

Ik verkoop producten die op temperatuur moeten blijven, wat nu?

Speciaal voor u bieden wij Shopper koeltassen. Deze schitterende koeltassen isoleren uw koude en warme producten uitstekend, door de voering van foam en aluminiumfolie. Op deze manier worden uw producten niet warm, maar uw klanten gelukkig wel!

Zijn er ook milieuvriendelijke Shoppers?

Aangezien maatschappelijk verantwoord ondernemen bij steeds meer ondernemers hoog in het vaandel staat, hebben wij ook aan u gedacht! Het materiaal dat wij voor onze milieuvriendelijke Big Shoppers gebruiken, is gerecycled uit PET-flessen. Zo’n tas geeft u nog eens zonder schuldgevoel mee!

(661)

The following two tabs change content below.

sharl1

Laatste berichten van sharl1 (toon alles)