Train je dijen

Train je spieren met de op ballet geïnspireerde training van de binnenkant en buitenkant van de dijbenen.

Hier volgt een simpele op ballet geïnspiereerde training dat effectief werkt op het vaak vergeten gebied van je binnen- en buitenkant van je dijbenen. Ook wel bekend als je adductoren en abductoren.

Mocht je een man zijn en denken dat je deze oefening net zo goed over kan slaan: Veel American Football spelers en honkballers doen deze oefening met het doel deze belangrijke spieren te versterken voor alle zijwaartse bewegingen die zijn bij hun sport maken. Dit, in combinatie met een Maaltijdvervanger, zal ook voor mannen een gespierder lichaam geven !

Als je de slappe binnenkant van jouw dijen wil versterken pak dan een stoel en doe samen met mij met deze langzame en sierlijke maar krachtige oefening.

– Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar, plaats een hand op een stoel voor de balans indien nodig de andere hand op de heup
– Til een been op en breng je voet een stukje naar voren, waarbij je tenen schuin naar beneden wijzen.
– Beweeg dit been naar links terwijl je je standbeen langzaam buigt.
– Breng je been weer terug, naast elkaar en lift dit been vervolgens zo ver mogelijk van je lichaam.
– Doe dit zes keer en begin daarna weer met het begin van de oefening.

Deze beweging is effectief voor de spieren in je core, onderlichaam en is ideaal voor je enkels. Als je deze beweging goed kunt probeer het dan zonder de stoel en voeg wat gewichten toe voor extra weerstand als je het gevoel hebt dat je klaar bent voor het volgende niveau.

Dit artikel wordt je aangeboden door www.tipsbijafvallen.nl

(685)

The following two tabs change content below.