KoiVijvers Inleiding

Koivijvers Inleiding

Koivijvers zijn uitgegroeid tot een populaire hobby in de wereld, en de redenen hiervoor zijn duidelijk. Koi zijn mooie, levendige vissen die letterlijk uw dag kunnen verlichten. Koi zijn er in vele kleuren, variëteiten en soorten, dus is er voor iedereen in de wereld wel 1 type Koi wat bij hun zal kunnen passen. Terwijl Koi een verrijking van uw vijver zijn, hebben ze ook een interessante geschiedenis.

China en Koivijvers

In de Chinese cultuur wordt gezegd dat Koivijvers geluk brengen aan hun eigenaren. Koivijvers worden er gebruikt als een algemeen belang om hun leven te vervullen. In andere delen van de wereld beschouwen we Koivijvers als een vorm van ontspanning. In de Europa vinden steeds meer en meer mensen Koivijvers leuker om plezier aan te hebben. Het maakt dan ook niet uit welke reden u heeft om een Koivijver aan te leggen, ze zijn er om je leven op te of vrolijken.

koivijvers
koivijvers

 

Toch moet je niet lichtvaardig denken over het houden van Koi. Koi vereisen net als elk ander dier, tijd en geld om te worden onderhouden. De meerderheid van de beginnende Koi eigenaren falen omdat ze het idee krijgen dat het houden van Koi gemakkelijk is op een bepaalde manier. Laat je hierdoor echter niet ontmoedigen, maar leer van jezelf hierdoor zullen uw kansen van slagen verbeteren.

Het is belangrijk dat je eerst leert waar je aan begint en probeer eerst veel informatie in te winnen over het houden van Koi. Op deze manier zul je niet zo snel struikelen over dingen die je al verkeert hebt gedaan en opnieuw dienen te worden vervangen. Vooruit plannen zal je niet alleen geld besparen, maar het zal minder stress met zich meebrengen.

Het is belangrijk om zelf de informatie eigen te maken in plaats van te vertrouwen op andere bronnen. Mensen als leverancier van de producten en tuincentra hebben beperkte kennis, hier moet je dan ook niet te snel op vertrouwen, omdat zij de basis producten uit hun assortiment willen verkopen. Daarbij komt dat als je eenmaal thuis bent met je Koi, veel dealers of vijver bouwers niet beschikbaar zijn om u te helpen in het geval van een probleem.

Koi Hebben Een Persoonlijkheid

 

Je zou het bijna niet geloven dat Koi een eigen persoonlijkheid hebben gelijkwaardig als andere dieren. Ze zijn sociaal, en je kunt ze zelfs trainen om direct uit je handen te eten. Hoe meer tijd je besteedt met uw Koi, hoe meer je zult merken dat elke Koi zijn eigen kenmerken en eigenschappen heeft.

Koi zijn gekend om voor te leven tot wel 100 jaar, maar over het algemeen is de gemiddelde levensduur van een gezonde Koi is ongeveer 15-20 jaar. Dus als je op zoek bent naar een huisdier voor langere tijd, dan kan Koi een goede keuze zijn.

Voor meer informatie of een afspraak betreft KoiVijvers neem  contact op met uw Vijverspecialist met ons op, wij geven u graag een persoonlijk en situatie gericht advies, als u een Koivijver wilt aanleggen.

(610)

The following two tabs change content below.
Van de Pas Vijver en Tuin Is met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring de Vijverspecialist binnen Nederland en België. Wij adviseren u graag met raad en daad bij alle vraagstukken over Vijver Aanleg

Laatste berichten van RobertPas (toon alles)