Veilig parkeren bij Schiphol

Wanneer u op vakantie of zakenreis gaat wilt u uw auto natuurlijk gemakkelijk en met een gerust hart bij Schiphol kunnen parkeren.

Bij aankomst op luchthaven Schiphol kunt u gebruik maken van twee verschillende manieren van veilig bij Schiphol parkeren. U kunt kiezen uit: standaard parkeren en valet parkeren.

Standaard parkeren

Kiest u voor de eerste optie, standaard parkeren, wordt uw auto veilig op ons parkeercomplex nabij Schiphol geparkeerd. Ons parkeercomplex bevindt zich naast de Kaagbaan, waar wij uw auto gedurende uw reis bewaken. Met onze gratis en comfortabele shuttlebus brengen wij u binnen drie minuten naar uw vertrekhal. Hierdoor kunt u gemakkelijk, veilig en betaalbaar langparkeren vlakbij Schiphol.

Bij de terugkomst van uw reis zorgen wij ervoor dat u met de shuttlebus razendsnel naar het parkeercomplex gebracht wordt, waar uw auto voor u klaarstaat.

Valet parkeren

Kiest u voor valet parkeren, dan staat de Park2Go chauffeur op u te wachten wanneer u aankomt bij de vertrekhal. De chauffeur helpt u met uw koffers en zorgt er vervolgens voor dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Schiphol op een van onze parkeerplaatsen. Wanneer u na uw vakantie of zakenreis weer terugkomt, staat de Park2Go chauffeur u met uw auto op te wachten. Zo zit u voor u binnen een mum van tijd vanuit het vliegtuig weer in uw auto.

Wilt u betaalbaar en veilig parkeren bij Schiphol en tevens gebruik maken van aan goede service, dan is Park2Go de manier voor u om te parkeren bij Schiphol.

Uw parkeerplek is gemakkelijk via het Park2Go aanvraagformulier op onze website te reserveren.

(619)

The following two tabs change content below.

sharl1

Laatste berichten van sharl1 (toon alles)