Wat zit er in het kerstpakket in 2013?

Voor uw personeel of voor mensen die een speciale relatie met uw bedrijf hebben, is het toch altijd weer een beetje spannend. Wat zit er in het kerstpakket dit jaar? Sommigen kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en kijken in de pauze al wat er zoal in zit. Zij vertellen dit al gauw door aan hun collega’s en binnen een mum van tijd weet bijna iedereen het. Aan u om te zorgen dat iedereen tevreden is. Het geven van een kerstpakket is toch een vorm van waardering!

Waar men in 2013 voor kiest:
Dit jaar kiest men het meest voor het traditionele pakket. Ongeveer 25% daarvan gaat voor een ‘foodpakket’. Hieronder leggen wij in het kort uit wat dit precies is. Ongeveer 10% van de bedrijven laat hun werknemers zelf een kado uitkiezen. 6% en daaropvolgend 3% kiest voor een streek-of drankpakket.

Het foodpakket
Wat zijn foodpakketten nu precies? Dit zijn gewone kerstpakketten alleen overdadig gevuld met kleine kado’s. Op die manier krijgt men weer het gevoel terug te gaan naar vroeger, toen pakketten nog rijkelijk gevuld waren met etenswaar en andere producten. Want wat is er nu leuker dan met de hele familie een grote doos uit te pakken?


(521)

The following two tabs change content below.

Verbeek

Laatste berichten van Verbeek (toon alles)