4 manieren voor meer energie

Voelt u zich soms lusteloos, dan zit je op je werk en hebt je het idee dat al je energie voor de dag als is verbruikt. Dit is een probleem dat de meesten van ons ervaren op een of ander moment, sommige hebben hier meer last van dan anderen. Daarom deze 4 tips zodat als je zo’n moment hebt jij je energie kunt verhogen.

Een zekere manier om je batterijen op te laden en leeg je hoofd is om een week door te brengen op een Caribisch strand. Maar als die luxe zoals mij niet hebt, moet je trucjes hebben die je binnen een paar minuutjes werken en je meer energie geven.

De eerste tip is niet van toepassing wanneer je al standaard een x aantal koffie per dag neemt. Maar neem je nauwelijks koffie dan kan je gerust eens in de zoveel tijd een espresso nemen. Het brouwproces voor een espresso geeft veel meer koffie smaak en anti-oxidanten dan een normale koffie.

Zelf ben ik geen voorstander ervan om je vermoeidheid te verbergen met koffie. Maar zo nu en dan koffie drinken is geen probleem.

Verander je mentale versnelling.

Wanneer je gewoon niet kan kijken naar één of ander excel werkblad. Probeer de taak de vervangen met een andere mentale taak, zodat je weer een beetje geprikkeld raakt. En kom later op de dag terug, naar je eerdere taak.

Een derde tip is om een paar minuten naar je favoriete muziek te luisteren. Wanneer je een een aantal favoriete nummers luisterd zal je energie level drastisch omhoog gaan omdat je nog blijer wordt.

Lekker bewegen, vooral als je lang gezeten hebt.

Gewoon even opstaan en met een collega even een rondje om het kantoor maken. De benen strekken beetje kletsen. Je ontspant bent even uit de kantoor setting en als terug komt kan jij je weer goed focussen.

(403)

The following two tabs change content below.

Interessant

Laatste berichten van Interessant (toon alles)