Weg met je buikvet

Bij zowel mannen als vrouwen veroorzaken van buikvet hebben vaak problemen en weet je vast ook uit ervaring dat het erg moeilijk is om rond het vet rond je buik te verliezen.

In elk geval kan het moeilijk zijn om alleen bij je buik vet kwijt te raken. Als we het hebben over een gemiddeld of normale BMI dan zit de winst ‘m niet in het gewicht verlies. Je kunt beter bekijken wat je eet.

dikke buik hangt niet noodzakelijk verband met obesitas, maar kan evenzeer te wijten aan een verkeerde voeding wat dan voor buikvet zorgt.

Vet bij je buik kan worden veroorzaakt door verschillende dingen:

  • Verkeerde voeding
  • Te weinig beweging
  • Ontspannen spieren

Diëten die waardoor buikvet kwijtraakt

Er zijn veel verschillende soorten voedsel die voor een dikkere buik zorgen. Het zal waarschijnlijk geen verrassing dat je het vooral in de hoek van snoep, chips, frisdrank, etc. moet zoeken.

Een avondje op de bank, een volle zak chips, je kijkt naar een film en de aan het eind is de zak leeg. Klinkt het bekend?

Dit zijn de standaard scenario’s waarin mensen buikvet ontwikkelen. Maar wil jij je buikvet verliezen, dan is het ook van belang om de ‘sluipmoordenaars’ te pakken te krijgen. Denk hierbij aan vruchtensappen, bekijk maar eens goed hoeveel suiker daarin zit!

Dat zelfde geldt voor brood, als je het ‘verkeerde’ brood koopt, dan kan dat de aanmaak van buikvet bevorderen. Maar bijvoorbeeld roggebrood door de vele vezels is het perfect om te eten.

Een middel dus om je buikvet te verminderen om vezelrijk te eten, het vult en het verdwijnt na een goed toilet bezoek uit je lichaam. Maar alleen vezelrijk eten is niet voldoende, ook snelle koolhydraten vermeiden draagt, bij om je buikvet kwijt te raken.

In welk voedsel zitten die snelle koolhydraten? Denk aan snoep, maar ook witbrood en rijst.

Zo zie je maar dat als jij je buikvet wilt kwijtraken jij ook moet opletten, welke producten je tot je neemt. Ook als je de productgroep niet direct in verband brengt met de aanmaak van buikvet.

(665)

The following two tabs change content below.

Interessant

Laatste berichten van Interessant (toon alles)