De start en stop techniek

De stop en start techniek werd ontwikkeld door Master en Johnston in de jaren ’70 als een manier om mannen te helpen om later te komen. Zelfs tot op de dag, wordt het vaak aangeprezen als de beste manier om je zaadlozing uit te stellen, en zowat alle gidsen die online te vinden zijn beweren dat deze techniek mannen helpt om hun ejaculatie uit te stellen.

Bij deze methode wordt geleerd om wanneer het orgasme nadert jij stopt en een beetje wacht en dan opnieuw begint. Er is ook de knijp techniek waarbij je in de top van je penis knijpt om de zaadlozing een halt toe te roepen.

Dus wat is het probleem met deze techniek?

Nou, in de eerste plaats … het is puur gericht op de man.

Hoewel je door om de minuut te stoppen het langer duurt voordat de ejaculatie optreedt, kan dit als zeer frustrerend worden ervaren door de vrouwelijke partner. Door de hele tijd te stoppen en starten maak jij het voor je bedpartner er niet gemakkelijker op om haar orgasme te bereiken.

De trigger om een vrouw te laten komen is voor deel het zelfde als bij een man er moet een constante druk worden opgebouwd. Door te stoppen, zal de seksuele opwinding van haar elke keer omlaag kunnen gaan omdat je haar uit haar ritme haalt. Vraag het maar aan een vrouw die deze methode heeft moeten doorstaan.

Een ander belangrijk probleem bij de start en stop methode is dat de jij je voortdurend bezig houdt met het uitstellen van je zaadlozing. Dat is ten eerste zonde, omdat jij je dan op jezelf focust en niet op haar. En zodra je begint te denken over ke klaarkomen uitstellen en niet te vroeg komen is het niet verwonderlijk als de tegen reactie van je lichaam is om wel vroeg te komen.

“Dus ik niet kan gebruik maken van de stop en start techniek, wat kan ik dan wel doen?”

Nou een betere aanpak is het gebruik van diverse methoden die zich richten op het uitstellen van je ejaculatie. Door spieren in een ontspannen en gecontroleerde toestand te brengen. Het is het spieren aanspannen en de contracties die de fysieke oorzaak van de ejaculatie.

Het feit is dat als deze spieren ontspannen zijn het fysiek onmogelijk is om te ejaculeren.

Nu is het makkelijker gezegd dan gedaan om deze vaardigheid te bereiken, maar vrijwel alle mensen, ongeacht hoe slecht hun probleem is, kan het met een beetje oefening en training dit voor elkaar krijgen.

 

De sleutel is het gebruik van een algemene techniek, gericht op het hele lichaam.

Leer de juiste ademhalingstechnieken, ontdek meditatieve en ontspanning methoden, implementeer deze zowel voor als tijdens de seks. Doe wat oefeningen om de controle van je ejaculatie spieren te verhogen, te begrijpen en het verbeteren. Zodat je met de reflexen en contracties kun omgaan die voor een zaadlozing zorgen.

Zoals je hebt gelezen, is de stop en start methode is echt niet handig voor mannen die hun ejaculatie willen uitstellen. Het kan best een methode zijn die heeft gewerkt in de jaren ’70, maar met de moderne benadering is het niet nodig. Hoe je de juiste vaardigheden leert vind je op Zaadlozinguitstellen.net

(673)

The following two tabs change content below.

Interessant

Laatste berichten van Interessant (toon alles)