Therapeutische behandelingen voor vroegtijdig komen

Er zijn vele therapeutische behandelingen voor vroegtijdige ejaculatie. Maar voordat ik je die mogelijkheden vertel wil ik je eerst wat informatie geven over vroegtijdig komen, want wanneer is dat een probleem?

Bij vroegtijdig komen heb je een orgasme waarbij je ejaculeert, alleen hadden jij en of je partner dat liever later gehad. Dit kan gebeuren, echter wordt dit een probleem wanneer het regelmatig plaatsvindt. En jullie beiden het idee hebben dat het je seksleven op een negatieve manier beïnvloed.

Wat voor therapeutische behandelingen heb je?

Er zijn verschillende opties voor een man die lijdt aan frequente vroegtijdige zaadlozing, met “regelmatig” wordt gedefinieerd. Iemand waarbij meer dan 50% van de seksuele ervaringen er een vroegtijdige zaadlozing plaatsvindt.

Bij de meeste van deze behandeling opties leer je fysiek je lichaam te controleren om een vroege ejaculatie te voorkomen. De eerste aanbeveling zijn ontspanningstechnieken vaak zit jij toch met je gedachtes van ik moet mijn vroegtijdige ejaculatie voorkomen. Dat is geen gedachte die helpt, je moet ontspannen zijn. Er zijn ook praktijk oefeningen zo leer jij je lichaam kennen. En ontdek je ook wanneer het te veel wordt en jij het niet meer tegen kunt houden.

Door deze combinatie leer jij de climax te beheersen.

Het paar kan ook gebruik maken van de “squeeze” methode om te proberen een voortijdige ejaculatie te voorkomen. Bij deze methode, trekt de man net voordat ‘ie komt z’n penis eruit en hij of zijn partner knijpt in het topje van de penis gedurende 30 seconden. Als je eenmaal gestopt  bent met seksuele activiteit kan deze opnieuw beginnen. Persoonlijk ben ik zelf niet zo’n fan van deze techniek, omdat op de langer termijn het mooier is als je zelf de controle krijgt.

Een andere methode is de “stop en start” techniek, hier ben ik persoonlijk ook niet zo’n fan van tenzij je het op een juiste manier kunt toepassen.

Met deze methode, stopt de man als het bijna te veel wordt, dan verdwijnt het gevoel van het orgasme en dan ga je weer verder. De reden dat ik hier geen fan van ben is dat een vrouw ook stimulatie nodig heeft om te komen. Wanneer jij steeds stopt, haal je bij haar ook de druk eraf.

Als je dit wilt doen, moet je haar enorm opwinden en er een vorm van teasing in gooien. Je draait d rollen om, en vertelt dat zij moet wachten met klaarkomen en dat jij bepaalt wanneer zij mag komen.

 

(428)

The following two tabs change content below.

Interessant

Laatste berichten van Interessant (toon alles)